A Fashion Expert and a Football Expert Had a Conversation About World Cup Kits

När vi stöttar oss för vad som kan vara stilen i ett definitivt spel som dyker upp – VM-paket – har jag blivit slagen av ett par saker som ropar för din bedömning.

Till att börja med, det udda, retro 90-talet som är billiga billiga fotbollströjor alla berättelser som händer med en hel del grupper och deras utseende. Vad handlar det om? Har 90-talet en anmärkningsvärd uppmärksamhet i det fotbollskreativa sinnet att jag är frånvarande? Vad mer är för det andra all kampanj om att Nigeria-enheten säljer snabbare än en snabba Arjen Robben.

Jag medger: jag gillar hemtröjan mycket. Var och en av dessa gröna korsningar har en behaglig snabb känsla medan de på samma sätt ser ut tillräckligt coola (en hård aktivitet i specialiserade sportkläder utan att dyka upp precis som du gör ett anständigt försök), och de balanserar mycket bra med det mörka exemplet på ärmarna. Förutom att de har en 90-talets sak som inträffar, enligt Nike, som skildrade förpackningen som en “diskret vördnad mot Nigerias ’94-skjorta, med dess fågelvinge-förlivade hög kontrastärm och grön mitt.”

Det är en smart doubleheader: gestikulerande mot Nigerias första grupp som passar räkningen för ett VM och att vara mönsterpionjärer samtidigt. Dessutom ska jag inte sparka mig i rörelsedräkten. De gröna blommor på en mörk uppvärmningsrock! Nuvarande Gucci-respekt.

Jag har en antagning att göra. Det är inte det jag är särskilt öppen för att medge i dagsljus, men detta verkar vara ett skyddat utrymme, så här går: Jag vet inte att jag gillar Nigeria-tröjan. Jag inser att det är slut på några minuter och jag inser att individer fanns runt torget i London för att få en och jag inser att det blickar extraordinärt i de delikata kanalinställningar som är förberedda på Instagram, men det är för mycket medvetet för mig: Det har kvaliteten på nyfiken pullover, det medvetet galna.

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *